Bag om butikken | Bohemian By Bernadette

Bohemian by Bernadette

Historien bag butikken

Historien bag butikken

Bohemian by Bernadette

I en af de gamle handelsgader i Nykøbing F, med udsigt til havnen og 50 m til klosterkirken. Vil jeg med butikken, Bohemian By Bernadette invitere dig ind i mit univers. Et sted hvor man kan lade sig inspirere af den stemning og atmosfære du vil opleve her.

Vores hjem er vores base og et vigtigt sted for de fleste af os. Jeg har altid haft en stor interesse og passion for at lege med farver og indretning i hjemmet. Det er en tilfredstillelse at skabe et univers som kan være praktisk og brugbart i alle vores gøremål i hverdagen og samtidigt kan være det sted, hvor vi trives og finder ro til at lade op.

Mine visioner for Bohemian By Bernadette, er at gøre det muligt, at handle i en fysisk butik. Her skal kundeoplevelsen være det vigtigste. Jeg kommer til at elske at hjælpe mine kunder til at finde den rigtige ting til hjemmet, gaven til veninden og da jeg godt er klar over, at det her er en feminin verden, har manden også fået en plads i min butik, så tag ham bare med!

“En boheme har en afslappet livstil, som ikke er bundet af samfundets normer og regler”

Scroll til toppen